Staaroperatie bij gelaserde ogen

Home / Geen categorie / Staaroperatie bij gelaserde ogen

Voor een staarbehandeling moet er een berekening worden gemaakt voor een monofocale of multifocale implantlens . Deze berekeningen zijn gecompliceerder bij ogen die gelaserd zijn. Wij hebben een eigen rekenprogramma (PLT) ontwikkeld om de juiste sterkte van de implantlenzen te bepalen. Hierin hebben wij al jaren de meeste ervaring en doen wetenschappelijk onderzoek op dit gebied met het AMC/UvA.

Om teleurstelling te voorkomen moeten wij u waarschuwen dat de resultaten van een behandeling met implantlenzen mogelijk elders niet aan uw verwachtingen zouden kunnen voldoen gezien het bovenstaande. Tenslotte heeft u jarenlang geen bril of contactlenzen hoeven dragen. Door middel van onze implantlensbehandeling komt er definitief een eind aan het dragen van een bril of contactlenzen.

Berichten(2)

 • Caro Schaars
  28 februari 2019, 12:43  Beantwoorden

  Mijn ogen zijn ongeveer 20 jaar geleden gelaserd bij Lasik cenrtum Boxtel. Mijn glassterkte was toen – 4. voor beide ogen.
  Nu OVERWEEG ik een staaroperatie. Mijn vraag is of een multifocale implaNtaatlens Bij mij kan.
  Ik ben Caro Schaars, 16-02-1947. GRAAG ONTVANG IK EEN REACTIE VAN U.
  Carosch@hotmail.coM
  06 81405587

  • Robin Leenheer
   22 maart 2019, 14:58

   Beste Caro,

   Ik heb geprobeerd contact met u op te nemen dit is helaas niet gelukt. Zou u mij terug kunnen bellen op 0343-516718. wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30. Ik hoor graag van u.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.