Saskia Noort: “Ik ben nu definitief van alle brillen af!”

Home / De kliniek / Saskia Noort: “Ik ben nu definitief van alle brillen af!”
Bestverkopende Nederlandse thrillerauteur Saskia Noort:
 
“Als schrijver zit je continue met je neus in de boeken of uren achtereenvolgens achter een beeldscherm te werken. Dit vereist het nodige van je ogen en op een bepaalde leeftijd moet er ook nog eens een vervelende leesbril aan te pas komen. In de afgelopen 10 jaar ben ik heel wat leesbrillen kwijtgeraakt. Overal had ik leesbrillen liggen dit gaf de nodige irritatie. Afgelopen zomervakantie was de maat vol toen ook mijn laatste leesbril spoorloos verdween en ik genoodzaakt was met een zonnebril op sterkte te lezen. Het was hoog tijd voor een definitieve oplossing.
 
Ik wil niet bezuinigen op mijn ogen. Ik heb daarom niet gekeken naar prijs, maar naar kwaliteit. Via een oproep op Twitter en aanbevelingen van vrienden en kennissen ben ik bij Retina Total Eye Care terechtgekomen. Ik was direct overtuigd van hun deskundigheid, ervaring en expertise. De goede reputatie, betrouwbaarheid en geen wachttijden gaven mij de uiteindelijke doorslag.
 
Op de behandeldag was ik erg nerveus, maar de behandeling ging snel, professioneel en viel alleszins mee. Ik heb totaal geen pijn ervaren en toen het oogkapje de volgende ochtend af mocht kon ik alle kleine lettertjes goed lezen. Het heeft tien jaar geduurd, maar ik ben nu definitief van alle brillen af!”
Foto: Eline Klein 

Berichten(2)

 • Joosten Yvonne
  14 mei 2020, 09:24  Beantwoorden

  Kan ik ook implantlenzen, ondanks eerder laseren?

  • Retina Total Eye Care
   23 juni 2020, 13:57

   Beste Yvonne,

   Dit is mogelijk. Wel hebben wij de gegevens nodig van uw laserbehandeling. Wij raden aan deze dus alvast op te vragen bij de desbetreffend kliniek.
   Kijk ook even op Meer over implantlenzen voor meer informatie over implantlenzen na ooglaseren.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.