Wat is het droge ogen syndroom?

Home / Wist u dat / Wat is het droge ogen syndroom?

Berichten(4)

 • Warrie Klat
  13 oktober 2016, 12:14  Beantwoorden

  Hallo,ik heb inplantlenzen sinds 31 aug en 6sept , in het begin geen klachten nu wat branderig gevoel en met naar boven kijken ook gevoelig en met knipperen. Ik wou vragen wat dit kan zijn?Vrgr Warrie Klat

  • Retina Total Eye Care
   13 oktober 2016, 16:25

   Geachte mevrouw Klat, er wordt morgen telefonisch contact met u opgenomen. Met vriendelijke groet, Sacha

 • ANNELIES DRAPERS
  18 juni 2017, 10:15  Beantwoorden

  dag, BIJ MIJ ZIJN DROGE OGEN GECONSTATEERD. IK HEB ER VEEL LAST VAN. WAT KUNT U VOOR MIJ BETEKENEN?
  IK HOOR T GRAAG, VRIENDELIJKE GROET
  ANNELIES

  • Retina Total Eye Care
   20 juni 2017, 09:06

   Beste Annelies, wij adviseren een afspraak te maken voor een intakegesprek. Tijdens de intake kan de optometrist beoordelen wat de oorzaak van uw droge ogen is én of u geschikt bent voor een E-Eye behandeling. Met vriendelijke groet, Sacha

Laat een bericht achter