Vacature Kwaliteitsmanager

Vacatures
Home / Vacature Kwaliteitsmanager

Vacature Kwaliteitsmanager & Cliëntbegeleider (32 – 40 uur p/w)

De meest ervaren oogkliniek van Nederland zoekt versterking! Retina Total Eye Care biedt een uitdagende positie als kwaliteitsmanager & cliëntbegeleider. In deze functie ben jij samen met ons team verantwoordelijk voor alles wat gerelateerd is aan kwaliteit en client experience. Door je samenwerking met de verschillende afdelingen ben je zeer betrokken bij de onderneming en weet je een kwaliteitsslag te maken. Ben jij die proactieve, daadkrachtige en empatisch kwaliteitsmanager die het verschil wil maken binnen een uitdagende organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Retina Total Eye Care is een gerenommeerde oogkliniek in Driebergen, het hart van Nederland. Als zelfstandig oogcentrum hebben wij inmiddels 50 jaar ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in brilvervangende chirurgie (refractiechirurgie), zoals ooglaserbehandelingen en implantlenzen. Retina Total Eye Care staat voor een blij leven zonder bril of contactlenzen.

De functie…

Als kwaliteitsmanager en patiëntbegeleider heb je een zeer afwisselende baan. Veelvoorkomende taken zijn:

 • Het beheer en onderhoud van ons kwaliteitssysteem, denk daarbij aan onze certificering ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland); onder andere het opstellen en aanleveren van rapportages en documentbeheer.
 • De ontvangst en begeleiding van onze cliënten. Zo geef je de cliënt bijvoorbeeld uitleg over de behandeling en medicatie, begeleidt van én naar de operatiekamer, stelt gerust en controleert naleving van de Time-Out veiligheidsprocedure.
 • Front Office werkzaamheden zoals het afhandelen van telefoongesprekken, het beantwoorden van vragen, het plannen van vooronderzoeken, het voeren van intakegesprekken en de aftercare.
 • Het inplannen van (vervolg)behandelingen.
 • Het assisteren van de directie.

Bij interesse bieden wij tevens de mogelijkheid om intern opgeleid te worden tot operatieassistent op de OK, met als kerntaken omloop, medicatiebeheer en registratie van de behandeling.

Onze ideale kandidaat…

 • Heeft een proactieve houding, werkt gestructureerd en is communicatief vaardig en flexibel.
 • Heeft minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Heeft een groot empathisch vermogen, een echt ‘mensen-mens’ voor wie de cliënt altijd op één staat.
 • Kent een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en voelt zich betrokken bij de ins en outs van de organisatie.
 • Heeft geen moeite met (snel) schakelen tussen verschillende werkzaamheden.
 • Heeft een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift.
 • Kent Microsoft Office programma’s van voor naar achteren.
 • Kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Tot slot is ervaring met Front Office werkzaamheden een grote pre. Eventuele ervaring in de zorgsector is eveneens welkom, maar geen absolute must. Wij bieden veel mogelijkheden tot interne scholing.

Kortom: een verantwoordelijke en afwisselende functie in een ambitieuze organisatie. Onze gepassioneerde en gezellige collega’s maken Retina een stimulerende werkomgeving. We bieden een marktconform salaris op basis van kennis en ervaring.

Ben je enthousiast?
Wij ontvangen jouw motivatie en CV, voorzien van een recente foto, graag per mail op: info@retina.nl
De deadline voor het insturen van deze bescheiden is vrijdag 7 mei 2021.
Neem voor meer informatie over deze functie contact op met Ingrid Witzand, bereikbaar op 0343 516 718.