Optometrist gezocht

Home / Geen categorie / Optometrist gezocht

VACATURE: OPTOMETRIST FULL-EN/OF PARTTIME
23-08-2017

Bedrijfsprofiel:
Retina Total Eye Care bestaat 47 jaar. Naast contactlenzen en optometrie zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in refractieve chirurgie, zoals ooglaserbehandelingen en implantlenzen. Retina Total Eye Care is naast een oogkliniek met de hoogste kwaliteitskeurmerken en certificeringen, zoals o.a. ZKN en ISO. Wij zijn een Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC) waar naast refractieve ingrepen ook verzekerde zorg uitgevoerd wordt, zoals cataractoperaties. Het is een oogkliniek met een onderscheidend vermogen en landelijke bekendheid.

Functie:
Je werkt zelfstandig als optometrist met een eigen spreekuur. Het team bestaat uit optometristen, een klinisch optometrist en academische oogchirurgen. Je wordt intern opgeleid en begeleid in de klinische optometrie en refractieve chirurgie.

Jouw profiel/persoonskenmerken:
Je communicatieve vaardigheden zijn goed ontwikkeld. Je weet de juiste toon te treffen, goed te luisteren en professioneel te handelen. De cliënt/patiënt staat altijd centraal met als doel het beste advies en vanuit daar de meest geschikte oplossing te bieden. Je bent dienstverlenend, proactief, accuraat in woord en geschrift en vaardig met de computer. Je opleidingsniveau is HBO of Master graad en je bent gepassioneerd met je vak bezig.

De optometrist:

  • Begeleidt en informeert cliënten/patiënten over behandelmogelijkheden;
  • Verricht refractie- en optometrische onderzoeken;
  • Voert zelfstandig de voor-en nacontroles uit;
  • Wordt betrokken bij voor en evaluatie van refractiechirurgie (ooglaseren en implantlenzen) en cataractchirurgie;
  • Bij interesse word je betrokken bij wetenschappelijke onderzoeken in samenwerking met het AMC;
  • Zelfs een promotietraject behoort tot de mogelijkheden.

Jouw reactie
Neem voor meer informatie over de functie contact op met Mevr. I. Witzand, telefoon: 0343-516718. Jouw sollicitatiebrief en cv met foto ontvangen we graag per e-mail: oogzorg@retina.nl.

Berichten(0)

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.