Nieuwste implantlens: Clareon® AutonoMe™

Home / De kliniek / Nieuwste implantlens: Clareon® AutonoMe™

Alcon, een van de wereldleiders van implantlenzen, introducereerde eind 2017 haar nieuwste intraoculaire lens: de Clareon®. Deze nieuwe implantlens heeft een geavanceerd ontwerp dat exceptioneel helder en scherp zicht mogelijk maakt. Retina Total Eye Care is de eerste kliniek die deze implantlens met succes toepast. De Clareon® wordt geleverd in een geautomatiseerde ‘pre-loaded delivery’ systeem (Autonome™). Dit innovatief systeem maakt het mogelijk dat de implantlens met de grootste nauwkeurigheid wordt geïmplanteerd. Comfort en efficiëntie tijdens de behandeling zijn de sleutel tot het bereiken van betere resultaten! 

 

Bron: https://www.novartis.com/news/media-releases/alcon-receives-ce-mark-first-its-kind-autonometm-preloaded-intraocular-lens-iol

Berichten(4)

 • Pamela
  4 november 2019, 16:31  Beantwoorden

  Goedendag

  Ik zou graag willen weten als Je OogImplantaten laat plaatsen of dat kan als je allergische bent voor antibiotica.
  Mvg.Pamela

  • Robin Leenheer
   6 november 2019, 10:44

   Beste Pamela,

   U kunt het beste het contactformulier invullen op onze website of ons bellen. Dan voorzien wij u graag van een antwoord.Voor nu lijkt dit geen probleem.

 • Grace van Wissen
  5 juli 2021, 10:22  Beantwoorden

  Geachte heer / Mevrouw, in Januari 2017 heb ik inplant lenzen gekregen, waar ik nog altijd blij mee ben. Inmiddels speel ik met het gevoel om een keer terug te komen voor een extra nacontrole. Is dat mogelijk en zo ja, wat zijn daarvoor de kosten?
  Hartelijk dank en hartelijke groet, Grace van Wissen

  • Retina Total Eye Care
   14 juli 2021, 09:35

   Beste Grace,

   Dank voor uw bericht! Een van onze collega’s zal contact met u opnemen. Mocht u dit telefoontje onverhoopt missen, kunt u ons het beste bereiken via 0343 516 718.

   Alvast bedankt!
   ^A van Retina Total Eye Care

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.