Multifocale implantlenzen

Toelichting
Home / Multifocale implantlenzen

MEER OVER MULTIFOCALE IMPLANTLENZEN

Multifocale implantlenzen zijn speciaal ontwikkeld om voor zowel veraf, (beperkte) tussenafstand als dichtbij goed te zien zonder bril, leesbril of contactlenzen.

Multifocaal basic 
Dit is een Multifocale implantlens die al 12 jaar lang wordt toegepast. De lens is van een goede optische kwaliteit maar heeft zijn beperking dat hij niet leverbaar is met cilinders. Deze lens is voor iemand die minder eisen stelt aan het zien op bepaalde afstanden. Mensen die in het dagelijks leven toch willen genieten van brilvrijheid maar ook willen profiteren van een lens die meer eigenschappen biedt dan een monofocale lens. Indien u hier voor geschikt bent is dit een mooie ‘low budget’ oplossing.

Multifocaal 
Multifocale lenzen van een nieuwere generatie zijn leverbaar met cilinders en een hogere range van verschillende sterkten. Deze lenzen zijn ook leverbaar in diverse types en fabrikanten. Hierover kunnen wij u meer uitleggen bij geschiktheid voor een bepaald type implantlens. Tevens hebben deze implantlenzen standaard een 100% uv filter.