3FM Serious Request: Noordkaap Challenge

Home / De kliniek / 3FM Serious Request: Noordkaap Challenge

Foto: www.noordkaapchallenge.com

Een paar maanden na zijn multifocale implantlensbehandeling bij Retina Total Eye Care, heeft Jan de Winter van Showprint voor het eerst meegedaan aan de Noordkaap Challenge 2016 voor 3FM Serious Request. Samen met zijn vrouw Anne Marie van Doorn hadden zij deze barre tocht naar de Noordkaap succesvol volbracht met open (auto)dak!

Ook dit jaar doen zij mee – team 130 “The Rudolph’s” – maar nu in een mooie Volvo oldtimer! Het doel van dit jaar is om zoveel mogelijk geld op te halen om kinderen te herenigen met hun familie die ze zijn kwijtgeraakt door natuur- of oorlogsgeweld. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis.

Afgelopen vrijdag 8 december hebben “The Rudolph’s” het gaspedaal ingedrukt om naar de eerste stop te cruisen: Kopenhagen. Retina Total Eye Care zal met veel bewondering hun avonturen volgen via de Noordkaap Challenge. Namens het team van Retina Total Eye Care heel veel succes Jan de Winter en Anne Marie van Doorn!

Berichten(0)

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.