Droge ogen behandeling – E-Eye: de revolutionaire behandeling tegen droge ogen

Home / Geen categorie / Droge ogen behandeling – E-Eye: de revolutionaire behandeling tegen droge ogen

Bij Retina Total Eye Care bieden wij dé oplossing tegen droge ogen: de IRPL E-Eye behandeling. Deze bewezen behandeling is voor mensen die lijden aan chronische droge ogen met als oorzaak een dysfunctie van de meibomkliertjes.

Droge ogen
Het droge ogen syndroom is een veel voorkomende aandoening die 5 tot 10% van de bevolking aantast. Het droge ogen syndroom is het gevolg van gebrekkige traanfilm, veroorzaakt door een verminderde traanproductie, of door een te snelle verdamping van de tranen.

Symptomen
U ervaart een zanderig of brandend gevoel aan het oog, vaak met tranen als gevolg. Dit gaat gecombineerd met rode geïrriteerde ooglidranden en korstjes op de wimperrand: Meibomklier dysfunctie (MGD). Daarnaast kan er jeuk aan de ooglidranden of jeukende ogen ontstaan. Een patiënt met droge ogen heeft ook vaak rode ogen door irritatie.

Permanente oplossing
Met de E-Eye behandeling worden uw droge ogen behandeld. Gedurende drie sessies worden met lichttherapie, de kliertjes (van meiboom) in het ooglid gestimuleerd. De tranen zullen daardoor minder snel verdampen, waardoor de problemen van droge ogen oplossen. De behandeling is pijnloos en neemt slechts enkele minuten in beslag.

Resultaten

 • 90% van de patiënten geeft diens tevredenheid aan na twee sessies.
 • Effect van 1 behandeling wordt gemiddeld waargenomen gedurende 1 week
 • Effect van 2 behandelingen wordt waargenomen gedurende 2 à 3 weken
 • Effect van 3 tot 4 behandelingen wordt waargenomen gedurende 6 maanden tot 2 jaar

 

Download de E-Eye brochure

Berichten(1)

 • AUDE Riga
  13 december 2017, 21:39  Beantwoorden

  Graag Meer Informatie

  Met vriendelijke groet

  Mevrouw Riga

Laat een bericht achter