Corona maatregelen

Home / Geen categorie / Corona maatregelen

Onze kliniek is open

Sinds de uitbraak van coronavirus hanteren wij continu de richtlijnen van het RIVM, zodat onze kliniek een veilige omgeving blijft. Vanaf 15 december 2020 gelden in Nederland strenge maatregelen om het COVID-19 virus terug te dringen. Onze kliniek blijft ook tijdens de lockdown open en uw eventuele afspraak blijft staan.

Om onze kliniek ook in deze coronatijd veilig te houden hanteren wij extra hygiëne maatregelen en gelden er een aantal maatregelen voor uw bezoek. Hieronder vindt u een toelichting.

Begeleiding

In onze kliniek kunnen wij momenteel slechts een beperkt aantal cliënten tegelijkertijd verwelkomen. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om, indien mogelijk, zonder begeleiding naar binnen te gaan. Dit is niet van toepassing wanneer u anders van ons heeft vernomen of hebt afgesproken, bijvoorbeeld bij een vooronderzoek. We hopen op uw begrip in deze.

Klachten?

 • Blijf thuis indien u of iemand binnen uw huishouden, klachten heeft zoals hoesten, neusverkoudheid, koorts, benauwdheid of recent verlies van reuk of smaak. Indien u bij ons een afspraak heeft staan en een van de bovenstaande klachten heeft, verzoeken we u om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen zodat wij de afspraak kunnen verplaatsen.
 • U bent de afgelopen 10 dagen niet in een gebied geweest met negatief reisadvies (code oranje of rood).
 • U bent niet in een bron- en contactonderzoek van de GGD naar voren gekomen als ‘nauw contact’ en heeft niet het dringende advies ontvangen om in thuisquarantaine te zijn.

Uw bezoek aan de kliniek

Indien u een afspraak heeft gepland in onze kliniek, gaat deze gewoon door. U bent ook welkom voor het maken van een nieuwe afspraak. Wanneer u een bezoek brengt aan de kliniek, vragen we u vriendelijk een aantal maatregelen in acht te nemen:

 • Kom op tijd voor uw afspraak.
 • Het dragen van een masker over mond en neus is te allen tijde verplicht.
 • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst, er staat een desinfectiepunt voor u klaar.
 • Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand tot anderen.
 • Raak uw neus, mond en ogen zo min mogelijk aan.
 • Indien u klachten heeft die passen bij corona symptomen blijft u thuis.
  Een overzicht van corona gerelateerde symptomen vindt u op deze pagina bij ‘klachten?’

Neem gerust contact met ons op indien u vragen heeft over bovenstaande maatregelen of aangaande uw afspraak.

We heten u van harte welkom!

Berichten(0)

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.