Nieuwste Trifocale Implantlens: AcrySof®  IQ PanOptix® 

Home / De kliniek / Nieuwste Trifocale Implantlens: AcrySof®  IQ PanOptix® 

Van onze ogen wordt dagelijks veel gevergd. Denk aan computers, tablets, Tv’s en mobiele telefoons. Goed zien van dichtbij, de tussenafstand en verte is daarom van groot belang voor ons functioneren.

Retina Total Eye Care introduceerde als eerste oogkliniek in Nederland de nieuwe AcrySof® IQ PanOptix® trifocale intra-oculaire lens (IOL). Deze significante innovatie geeft een exceptionele gezichtsscherpte voor dichtbij, verte en de intermediaire (tussen)afstand. Ontworpen voor een natuurlijke accommodatie.

Met de AcrySof® IQ PanOptix® implantlenzen heeft u uitstekend zicht voor de rest van uw leven en zijn sterkteveranderingen en het krijgen van staar (cataract) officieel verleden tijd.  Bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor een implantlensbehandeling? Maak vandaag nog een afspraak voor een uitgebreid vooronderzoek.

 
Bron: Novartis. Alcon receives European approval for new trifocal presbyopia-correcting intraocular lens for patiens undergoing cataract surgery. Geraadpleegd op 10 december 2015, van https://www.novartis.com/news/media-releases/alcon-receives-european-approval-new-trifocal-presbyopia-correcting-intraocular

Berichten(0)

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.