Home / 

WIJ BESTAAN 50 JAAR

Retina Total Eye Care staat voor een blij leven zonder bril of contactlenzen.
Wij zijn een innovatieve oogkliniek en autoriteit op het gebied van brilvervangende chirurgie. Onze kliniek biedt behandelingen zoals ooglaseren en lensimplantatie. In april 2021 vieren wij ons 50-jarig bestaan en zijn daarmee de meest ervaren oogkliniek van Nederland. Daarnaast zijn wij de enige onafhankelijke oogkliniek zonder investeerders, dus niet volume gedreven en geen prijsvechter. Bij Retina draait alles om de hoogste kwaliteit en veiligheid. Wij onderscheiden ons juist door het gebruik van de meest geavanceerde technologieën, ons maatwerk en onze uitzonderlijk uitgebreide vooronderzoeken. Tevens werken wij met maar liefst drie gepromoveerde oogchirurgen.

GRATIS PRE-CHECK*

Kijkt u uit naar een leven zonder bril of contactlenzen? En bent u geïnteresseerd in een ooglaser- of implantlensbehandeling bij oogkliniek Retina Total Eye Care? Ter ere van ons 50-jarig jubileum is de pre-check nu tijdelijk gratis. Tijdens de uitgebreide pre-check beoordelen wij de gezondheid van uw ogen en de geschiktheid voor een behandeling. Voorafgaand aan de pre-check wordt u door ons gebeld voor een telefonisch intakegesprek. Vul het contactformulier op deze pagina in en gebruik de code retina50 om uw gratis pre-check te verzilveren. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

RAY-BAN ZONNEBRIL*

Uw ogen kunnen na een behandeling enigszins gevoelig zijn. Het dragen van een zonnebril na uw behandeling is daarom een must. Indien u kiest voor een oogbehandeling bij Retina Total Eye Care, mag u nadien een Ray-Ban zonnebril komen uitzoeken. Deze actie geldt zo lang de voorraad strekt en is enkel van toepassing op een refractieve behandeling zoals ooglaseren of lensimplantatie.

*Bovengenoemde acties zijn geldig van 2 april tot 1 juli 2021, voor (nieuwe) aanvragen binnen deze periode.
De actie is geenszins inruilbaar voor geld en kunnen niet worden gecombineerd met andere acties. Retina Total Eye Care behoudt zich het recht voor te allen tijde zonder opgaaf van reden de actie(voorwaarden) te wijzigen en/of de actie te verlengen.

MELD U NU AAN


    Geslacht*
    ManVrouw

    Geboortedatum

    * Verplichte velden